Bevægelse og bevidsthed - retrætedag

25-26 nov.

BEVÆGELSE OG BEVIDSTHED - retrætedag

I samarbejde med Rebecca, som er kvinden bag Samlar, gentager vi fordybelsesdagen BEVÆGELSE OG BEVIDSTHED.  Denne gang med varrighed at et helt døgn.


Når vi bevæger os gennem de 5 rytmer, åbnes muligheden for at vi kan danse os forbi det dømmende, analyserende sind ind mod de sansende lag i os selv. En bevægelse ind mod kontakten til det, der er det væsentlige for os lige nu.


Når vi sætter os i stille meditation og blot observerer nuet som det er, skabes der plads til fordybelse så det, der er, kan vise sig, som det er.


Når vi gør det i et fællesskab, hvor vi deler og bevidner hinanden, opstår muligheden for dybere forankring og integration. At dele er at heale.


Alt dette skal vi gøre i smukke omgivelser på Marielund, hvor naturen tager sit indpas i rummet og byder ind med det som det nu kan. Der er sørget for os, og vi skal modtage en grøn, dejlig frokost- og aftenmenu, som nærer os både kropsligt og sanseligt.


Om aften skal vi næres af fællesskabet i det omfang vi selv vælger, og aften afsluttes med et rensende, integrerende klangbad.

-

Vi sover på smukke og enkelt indrettede dobbeltværelser, som vi deler.

Når vi står op, mødes vi til morgenmeditation og afsluttende cirkel, inden vi skal have et godt morgenbord.


Afslutningsvist vil vi alle have en lille praktisk opgave, som en måde at takke stedet af for at facilitere energien og rummet, inden vi bevæger os tilbage i vores liv.

-


DATO:   25-26.11 kl. 10-10

 

STED: Marielund. Vestermarksvej 3, 8740 Brædstrup


PRIS: 1800 kr. alt inkl.

  

TILMELDING: Skriv til Rebecca på kontakt@samlar.dk - Maks 14 deltagere.

SPØRGSMÅL: Rebecca på tlf. 42 55 14 44 eller Ane tlf. 28 15 57 54