Hold og workshops

Intro til 5Rytmer - gratis prøvetime


Måske er du nysgerrig? Måske har du undret dig over hvad 5Rytmer er? Måske har du besluttet dig for, du gerne vil prøve, men er ikke kommet afsted endnu. Uanset hvad, så er du velkommen til at komme og være med denne aften. Jeg starter med en lille introduktion til, hvad 5Rytmer er. Derefter danser vi os gennem rytmerne, så du på egen krop kan mærke, hvad du får ud af det.


Dansere som allerede kender 5Rytmer er også velkomne. Det vil faktisk være dejligt med nogle erfarne i rummet til at hjælpe med at skabe bevægelse.


TIDSPUNKT 

Onsdag d. 05.02


STED

Dance Studie. Volkerts Fabrikker, Dalbygade 40 H, Kolding.

Du kan parkere gratis 3 timer på P-pladsen i Dalbygade. Husk at tjekke din bil ind

 

PRIS

Dette arrangement er en gratis invitation til at prøve 5Rytmer. Alle er velkomne.


TILMELDING send mail til ane@bodystory.dk

Q&A | et ongoing danseforløb


Der hvor vi har vores fokus, går vores energi hen. Så hvad sker der, hvis man invitere et særligt fokus med i sin dans? Åbner sin nysgerrighed for noget bestemt. Det vil være omdrejningspunktet for dette forløb.

Den overordnede ramme er som altid "the map", hvor de 5Rytmer afløser hinanden i en energibølge. Flydende, staccato, kaos, lysrisk og stilhed.


Et vigtigt element i 5Rytmer er den bevidning af hinanden, der sker når vi danser sammen i et fælles rum. Det vil vi på forskellig måde dele - nogle gange med ord, nogle gange med dans, nogle gange med symboler.


Du behøver ikke at have danset før. Alle kan være med. Det eneste du skal medbringe er villighed til at bevæge dig, en vandflaske og behageligt tøj.DATOER  19/2 | 4/3 | 18/3 | 1/4 | 15/4 | 29/4 | 13/5 | 27/5 | Alle  gange kl. 19-21

 

STED Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 

 

PRIS 900 kr. for hele serien (130 kr./gang hvis du kun kommer enkelte gange)

 

TILMELDING send mail til ane@bodystory.dk

 

SPØRGSMÅL skriv eller ring 28 15 57 54

Mærk livsglæden gennem dans


Tidslernes Koldingkreds har arrangeret en aften for deres medlemmer med 5Rytmer. Tidslerne er en patientforening for kræftramte, som arbejder for at fremme information og vejledning om behandling i forbindelse med kræft. Mennesker der lever med eller er i behandling for kræft, beskriver dansen som et frirum fra smerter og bekymringer. Når man er syg kan man nærmest blive uvenner med sin krop. Det dansen kan er at fjerne fokus fra sygdommen og i stedet skabe opmærksomhed på glæden ved livet og kroppen. Det opleves som en stor befrielse.


Medlemmer af Tidslerne har fortrinsret, men arrangementet er også åbent for andre.

 

DATO  3/6  kl. 19-21

 

STED Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 


PRIS Tidslemedlem 75 kr. / Ikke Tidselmedlem  150 kr.

 

TILMELDING gennem Tidslerne på linket her


 SPØRGSMÅL skriv eller ring 28 15 57 54